Hozd ki a legjobbat magadból!

Kérj időpontot egy ingyenes 15 perces konzultációra.

SZOLGÁLTATÁSOK

Mi az amit nyújtani tudok neked?

Az üzleti életből szerzett tapasztalataimat, amit ott megéltem, szeretném kombinálni a jóga világában szerzett tanulmányaimmal és a gyakorlati tudásommal. Ebből merítem a mentoráláshoz szükséges tudást, empátiát, szemléletmódot, és mindezeket átadom mentoráltjaimnak.

Hiszem, hogy sokunknak szükségünk van támaszra, támogatóra, meghallgatóra, inspirációra, önbizalomerősítésre ahhoz, hogy ne féljünk a változásoktól, bízzunk magunkban.

Légy önmagad! A világ imádja az eredetit!

Lépj ki a múltból, amely visszatart, és lépj be abba az új történetetbe, amelyet létre akarsz hozni.

Legyél hősnő a saját életedben, ne áldozat

A szépség abban a pillanatban kezdődik, amikor úgy döntesz, hogy önmagad leszel.

Ahogy egyre idősebb leszel, megtanulod, hogy két kezed van: az egyik, hogy magadon segíts, a másik pedig azért, hogy másokon.

Az igazán erős emberek felemelnek másokat. Az igazán hatalmas emberek pedig összehozzák a többieket.

Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban.

Szépnek lenni azt jelenti, hogy önmagadat adod. Nem kell, hogy mások elfogadjanak. Magadat kell elfogadnod.

SZAKÉRTELEM

Kommunikációs tanácsadás

A mai világban a helyes kommunikáció az egyik legfontosabb feladatunk. Ami nem látható, az nincs is. Láthatónak kell lenni és látszani kell!

A hiteles és célorientált láthatóságon dolgoztam korábbi vezető pozícióimban és jelenleg is, mint tanácsadó.

VÁLTOZÁS ÉS VÁLTOZTATÁS

Mentorálás

Hiszem, hogy sokunknak szükségünk van támaszra, támogatóra, meghallgatóra, inspirációra, önbizalomerősítésre ahhoz, hogy ne féljünk a változásoktól, bízzunk magunkban.

Mi irányítsuk az életünket, ne engedjük ezt másnak, másoknak át! Ne kényelmesedjünk bele rossz szituációkba csak azért, mert már megszoktuk.

Ne féljünk magunktól és az ismeretlentől, ahova tovább léphetnénk. Ne féljünk a saját fejlődésünktől.

TESTI-LELKI EGYENSÚLY

Jógaoktatás

Óráimat előzetes egyeztetés alapján, magánóra formájában a megbeszélés szerinti időpontban és helyszínen tartom. Mint minden privát képzésben, így a jelen órák esetében is nagy előnyt jelent a személyes, problémaorientált megközelítés. A privát jógaórákon a testre szabottság a fő célom, azaz maximálisan figyelek a gyakorló testi adottságaira és ennek megfelelően állítom össze a gyakorlatsort.

Gyakorlóra fókuszál az óra abból a szempontból is, hogy azonnal javítom az esetleges hibákat annak érdekében, hogy ne rosszul rögzüljenek be, hanem a legtökéletesebben tudja elsajátítani és önállóan elvégezni a gyakorlatokat.